Informacije o sajmu
CeMAT 2018

CeMAT 2018

23.04.18. - 27.04.18. (Ponedeljak - Petak)

Vodeći svetski sajam intralogistike CeMAT će se 2018 održati paralelno sa vodećim svetskim sajmom industrije HANNOVER MESSE koji okuplja dodadnih 200.000 posetilaca i 5.000 izlagača!

Intralogistika označava upravljanje transportom robe i materijala unutar preduzeća. Ova oblast je od rastućeg značaja za sve poslovne sisteme koji imaju potrebu za skladištenjem i transportom robe - pre svega za proizvodna i trgovinska preduzeća. Na CeMAT-u se predstavljaju proizvodi i rešenja koji omogućavaju moderno i efikasno upravljanje tokovima materijala: viljuškari, kranovi, trakasti tranporteri, konvejeri, vage i merni sistemi, palete, kontejneri, regali i druga magacinska oprema, sistemi za obeležavanje robe (Auto ID/RFID), softver i hardver za intralogistiku, transportne i logističke usluge i drugo.

CeMAT je 2016. imao sjajne rezultate sa gotovo 50.000 posetilaca i preko 1.000 izlagača iz 44 zemlje na 120.000 m2 izložbenog prostora, a više od polovine su došli iz inostranstva. Sa čak 97 % profesionalnih posetilaca, CeMAT uživa visok ugled među ekspertima i pravo je mesto za pregled kompletnog tržišta intralogistike i uvid u 4.000 inovacija koje se prikazuju svake druge godine u Hanoveru.

Ponuda sajma CeMAT podeljena je u pet oblasti:

  • LOGISTICS IT / softver i hardver za intralogistiku, AutoID / RFID, kontrolni i merni sistemi
  • STORAGE & CONVEYING TECHNOLOGY / magacinski sistemi, police, palete, kontejneri, oprema za utovar robe, konvejeri
  • PACKAGING / sistemi pakovanja i komisioniranja, obeležavanje, merenje robe
  • CRANES AND LIFTING EQUIPMENT / kranovi, dizalice, platforme, liftovi
  • INDUSTRIAL TRUCKS AND ACCESSORIES / viljuškari, dizalice, prateća oprema

Više informacija na zvaničnom sajtu www.cemat.de

cemat_2014_foto