Informacije o sajmu

CEBIT 2018

11.06.18. - 15.06.18. (Ponedeljak - Petak)

CEBIT.2018.header 

Ulaznice za CEBIT 2018 možete kupiti isključivo onlajn, u Ticket shop-u uz plaćanje karticama ili PayPal-om.
Cena ulaznice 
iznosi 100,00 € ukoliko se kupi pre 27. maja,  a od 28. maja cena će biti 200,00 €. ProExpo kao zvanični predstavnik Vam obezbeđuje popust od 50 posto na ove cene, sve što Vam je potrebno jeste promo kod koji se unosi u Ticket shop-u. Promo kod glasi M93Hxz6xbd 


CEBIT 2018 će biti potpuno redefinisan - počev od samog termina održavanja, preko trajanja i hala koje će zauzimati pa do same strukture sajma. Novi CEBIT će biti poslovni festival digilazacije i inovacija koji će se održavati tokom 5 dana u junu. Tematski sajam će činiti 4 celine koje će se održavati tokom 4 dana, od utorka do petka, a ponedeljak kao prvi dan CEBIT-a biće rezervisan za medije, političare i veče dobrodošlice za firme. 
Deo sajma namenjen za B2B predstavljanje, povezivanje kompanija i generisanje lead-ova nosi ime d!conomy i predstavlja centralni deo CEBIT-a. Ovo je mesto gde izlagači mogu predstaviti svoja digitalna rešenja, a izbor tema je širok, od digitalnih kancelarija, preko upravljanja podacima, IT sigurnosti, uređaja i infrastrukture do uzbudljivih digitalnih tema, uključujući veštačku inteligenciju, Internet of Things (IoT), humanoidne robote, autonomne sisteme i virtuelnu realnost.
Startapi i kompanije koje nude nove, disruptivne poslovne modele predstaviće se u 3 hale u oblasti d!tec. Treći deo CEBIT-a je d!talk - platforma za razmenu znanja, pionire digitalizacije, globalne mislioce i poslovne eksperte. Veliku novinu predstavlja d!campus koji će se dešavati na otvorenom i činiće festivalski deo CEBIT-a, sa binama za nastupe bendova i DJ-eva, kioscima sa raznovrsnom hranom, uličnim umetnicima, rolerkosterima i ostalim zabavnim sadržajima. d!campus će od utorka do petka biti idealno mesto za povezivanje i razmenu iskustava u opuštenoj, festivalskoj atmosferi, sve do 23 časa. 
U petak, poslednjeg dana sajma, sve četiri dela CEBIT-a biće otvorena širu javnost, dok će cene ulaznica će biti povoljnije jer je planirano da to bude dan za studente, krajnje potrošače i IT entuzijaste, prilika za upoznavanje novih tehnologija, komunikaciju i druženje na otvorenom. 


CEBIT Innovation Festival: A Radical New Beginning
Doživite novi CEBIT 2018: više kontakata, više iskustava, više inspiracije